Apparatuur

PRE-PRESS

Drukplaten worden volautomatisch belicht op een CTP (Computer-To-Plate) installatie van Agfa. Wij verzekeren u een haarscherpe beeldkwaliteit van uw drukwerk met standaardrasters van 175 en 200 LPI. Met een capaciteit van ruim 20 drukplaten per uur kunnen wij  met deze plaatbelichter kort op de bal spelen.

We werken met Azura TS platen van Agfa. Azura TS combineert het beste van twee werelden: het gigantische succes van thermische plaatbelichting en het ecologische voordeel van volledig chemievrije plaatbelichting. De plaat garandeert een uitstekende beeldkwaliteit en is alleen al door het feit dat er geen chemie aan te pas komt ontzettend milieuvriendelijk.

OFFSET-DRUK

Heidelberg Speedmaster 52-5P

Wij beschikken over een 5-kleurenpers Heidelberg Speedmaster die geschikt is voor zowel kleine als grote oplage in één-kleur, twee-kleur en full color druk.

Een 5-kleurenpers heeft grote voordelen ten opzichte van een traditionele 4-kleurenpers:

We kunnen indien nodig in één drukdoorgang veredelen met een perslak, die dient om het drukwerk te beschermen en tevens van een mooie glans te voorzien.

We drukken in één doorgang quadri, met een extra pantone-kleur die buiten het kleurbereik van quadri valt. Denk maar aan goud, zilver en fluo kleuren.

We kunnen gebruik maken van een automatische keertrommel. Het papier wordt zonder productieverlies in de drukpers gedraaid zodat het vel recto/verso bedrukt wordt. Briefhoofden of dergelijke worden hiermee recto in quadri en verso in 1-kleur bedrukt in één drukdoorgang.

Deze extra voordelen geven ons een grote tijdswinst, die resulteerd in gunstige prijzen voor dit soort toepassingen.

 

 

DIGITALE DRUK

 

Voor digitale druk in zwart/wit en kleur beschikken wij over 2 digitale productie-printers van Canon.

 

Zwart/Wit

De VarioPrint 115 DP Line van Canon geeft een uitstekende kwaliteit bij printen in zwart-wit. De unieke nieuwe DirectPress technologie is een uiterst stabiele technologie die voor een hoge kwaliteit zorgt bij het printen op tal van media.

Met een afdruksnelhied van 115 zwart/wit afdrukken per minuut produceert deze volumeprinter razendsnel tijdschriften, flyers, bedrijfsfolders,...

Kleur

Om snel full color drukwerk aan te leveren in kleine oplage, is onze drukkerij uitgerust met een imagePRESS C750. Een supersnelle productieprinter met haarscherpe beeldkwaliteit. De vlotte invoertechnologie biedt een ruime flexibiliteit aan in papiersoorten, inclusief papiergrammage tot 350gr/m².

AFWERKING

Snijden, verzamelhechten, nieten, plooien, kappen, rillen, nummeren, lamineren, ...

Voor elke toepassing hebben we gespecialiseerde afwerkingsapparatuur in huis.

 

  1. Nummeren
  2. Nummeren detail A
  3. Nummeren detail B
  4. Boekjes verzamelen/nieten/plooien/schoonsnijden
  5. Verzamelhechten detail
  6. Nieten detail
  7. Vouwen
  8. Snijden
  9. Degel

Verklaring over cookies